onsdag den 5. marts 2014

Mozarellakugler - paneret i flæskesvær




Ingredienser
  • 1 pose mini mozzarellakugler
  • 1 pose gammeldags flæskesvær
  • 1 dl fintrevet parmesan
  • 1 sammenpisket æg
  • salt, peber
  • Tørret chili efter smag
Instruktioner
  1. Lad ostekuglerne dryppe af så de ikke er for fugtige.
  2. Blend flæskesvær og parmesan til fint “rasp” og krydr det godt med salt, peber og chili. Der skal rigeligt med krydderier i.
  3. Rul kuglerne i først æg og bagefter i flæskesværene. Klap dem lidt så paneringen sidder fast og giv dem så en tur mere i både æg og flæskesvær så de til sidst er jævnt dækkede.
  4. Varm kokosolie eller anden GOD olie uden smag op i en gryde så der er nok til at kuglerne kan være helt dækket. ca. 3-4 cm.
  5. Fritér kuglerne 2-3 ad gangen alt efter grydens størrelse. De skal ikke have ret længe for osten indeni skal ikke nå at smelte fuldstændigt. Når de er gyldne og der begynder at komme lidt ost til syne skal de op.
  6. Lad dem dryppe af på noget køkkenrulle.
  7. Server dem rygende varme med en god dip – fx sød chili.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar