lørdag den 8. marts 2014

"rugbrøds"boller....

Savner du et alternativ til frokosten. Eller måske endda til din morgenmad. Tanja, min veninde har kastet dig ud i denne opskrift, hun siger de er fantastiske. Så det må jeg klart ha prøvet af :-) I får også lige opskriften... 
Frokost boller (minder om rugbrødsboller)

10-15 stk.

80 g solsikkekerner -Kværnes

70 g Chiafrø -kværnes

60 g sesamfrø -kværnes

60 g græskarkerner -kværnes

2 spsk Hampfrø -kværnes

2 spsk Fiberhusk
2 spsk fedtreduceret mandelmel
2 tsk bagepulver
2 tsk Kokospalmesukker
1/2 tsk salt
30 g blandetfrø/kerner
2 æg
600 ml vand



kværn solsikkekerner, chiafrø, sesam, græskarkerner og hampfrø i en blender eller kaffekværn, tilsæt resten af de tørre ingredienser, rør det godt sammen, kom herefter æg og vandet i. Rør det godt sammen med en ske. lad det trække i 5-10 min.

Form bollerne med en ske og læg dem på bagepladen.

175 grader i 45 min.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar